Samen leven met gezonde frequenties….

HEALY, altijd de juiste frequentie voor jou!
Healy is een medisch erkend toestel bij chronische pijn, skeletpijnen, migraine, fibromyalgie, angsten, depressie, slaapstoornissen. Wat ik je alvast kan delen is dat Healy mijn dagelijkse vriend is geworden en mij al ontzettend goed geholpen heeft op verschillende vlakken.
Je bent vrij om te kiezen. Als je kiest met je hart , dan maakt dit een wereld van verschil. Je creëert een andere wereld, jouw gedachten nemen hier de leiding.
Wat is HEALY precies en wat kan het voor jou betekenen?
Healy met de TimeWaver-technologie is een toestel van amper 5 op 5 cm die op het lichaam kan gedragen worden met een clip of hanger en kan je ook blijven dragen en actief blijven terwijl je een programma geactiveerd hebt.
De Healy is een klein maar extreem veelzijdig compact toestel die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Timewaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen. Het biedt frequentieprogramma's voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitaliteit, welzijn en balans. De Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten.
In balans met Healy
Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken of zone die uit balans is, op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er trillingsfrequenties naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd. Op die manier kan er weer balans ontstaan. Bij het toestel type HEALY Resonance zijn geen electrodes nodig, dan gaat het via een andere weg en kan ook gebruikt worden bij klanten indien je een praktijk zou hebben.

De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een kwantumsensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.

Meer info & Getuigenissen
Healy getuigenissen vind je op deze link
Ben je nieuwsgierig of heb je interesse? Wil je er eentje aankopen? Ik help je graag verder! Vraag dan een vrijblijvend online- gesprek aan via onderstaande knop.